Artikujt e fundit

Si mund te shmanget gjykata?

Si mund te shmanget gjykata? Për të shmangur gjykatën, është e rëndësishme të përpiqeni të zgjidhni mosmarrëveshjet dhe çështjet tuaja në mënyrë jashtëgjyqësore. Kjo do të thotë që të arrini një marrëveshje me palën tjetër pa u angazhuar në një proces gjyqësor të gjatë dhe të kushtueshëm. Këtu janë disa rrugë alternative për të shmangur …

Si mund te shmanget gjykata? Read More »