Blog

Artikujt e fundit

Si mund te shmanget gjykata?

Si mund te shmanget gjykata? Për të shmangur gjykatën, është e rëndësishme të përpiqeni të zgjidhni mosmarrëveshjet dhe çështjet tuaja në mënyrë jashtëgjyqësore. Kjo do të thotë që të arrini një...

Etimologjia e fjales “avokat”.

Etimologjia e fjales “avokat”. Fjala “avokat” rrjedh nga latinishtja “vocatus” ose “i thirruri”, pikerisht ai te cilit i drejtohet ç’dokush kur ka nevoje per...

10 keshilla per tu bere nje avokat me i mire.

10 keshilla per tu bere nje avokat me i mire. 1- NDJEHU KOMFORT Kur takohesh me nje klient dhe nuk ndihesh komfort ose mendon se ka dicka te gabuar me kete klient, degjoje diskomfortin tend dhe mos e...

── Zyra Ligjore ''Gjelaj'' ──

Numrat Flasin

+
Çështje
+
Klientë
+
Raste Suksesi