10 keshilla per tu bere nje avokat me i mire.

10 keshilla per tu bere nje avokat me i mire. 1- NDJEHU KOMFORT Kur takohesh me nje klient dhe nuk ndihesh komfort ose mendon se ka dicka te gabuar me kete klient, degjoje diskomfortin tend dhe mos e merr si ceshtje. Ne shumicen e rasteve, instikti fillestar do te kete te drejte. Ka shume avokate …

10 keshilla per tu bere nje avokat me i mire. Read More »